miercuri, 25 aprilie 2012

Made in Romania - Cu tractorul pe plaja

Made  in  Romania.

Smecherii  din  Romania  ies  la  "agatat"  cu  tractorul  pe  plaja.  Un  adevarat  "aspirator  de  gagici".

Pentru  aceasta  operatiune  folosesc  celebrul  tractor  fabricat  la  Brasov; 
"Universal 650"  dotat  cu  remorca  auto.


Mark Twain

"Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare."

 Mark Twain

Budha

"Este capabil cel care are incredere ca este capabil"

Budha

Cătălin Măruţă a furat-o pe Nicoleta Luciu şi a dus-o la karaoke!


      Mireasa Nicoleta Luciu a fost furată de la nuntă de Cătălin Măruţă. Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" a luat-o de la restaurant şi a dus-o într-un club de karaoke din centrul oraşului Miercurea Ciuc.
     Toată lumea din local a rămas cu gura căscată când a văzut cine şi-a făcut apariţia la miezul nopţii: Cătălin Măruţă, Nicoleta ex-Luciu, actuală Csergo, câţiva invitaţi de la nuntă şi o echipă de filmare.
      Întregul alai a fost escortat de un echipaj de poliţie şi unul de jandarmi, la rugămintea prezentatorului de la PRO TV, care a fost pus pe şotii toată seara.
Ajunşi în club, Nicoleta Luciu şi cel care a furat-o au făcut karaoke şi au întreţinut atmosfera. Ei au interpretat melodia "Ţi-am dat un inel" a celor de la Holograf.
     Potrivit surselor CANCAN.ro, Zsolt Csergo nu a suportat să stea prea mult timp departe de soţia sa şi a negociat repede pentru a o răscumpăra. El ar fi dat un echipament de hochei şi un puc pentru ca Nicoleta să revină lângâ el.
Nicoleta Luciu - mireasa  in  telenovele.

Nicoleta Luciu - mireasa  in  realitate
Sursa: www.cancan.ro


Amuzament pe plaja

 Poze  amuzante  pe  plaja,  sau  cand  adultii  se  joaca  in  nisip

Descoperire arheologică pe traseul autostrăzii Orăştie – Sibiu

     Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) a anunţat, duminică, descoperirea unui depozit de piese de bronz şi fier, pe traseul autostrăzii Orăştie  - Sibiu, vestigiile datând din perioada epocii fierului.
     "În cadrul sitului 7 (km 14+100-km 14+500), identificat şi sub denumirea Tărtăria 1, a fost descoperit un depozit de piese de bronz şi fier datând din perioada epocii fierului (sec. IX-VIII a. Chr.). Este vorba despre peste 200 de obiecte de bronz şi fier (podoabe, arme şi piese de harnaşament), depuse într-un vas ceramic", se arată într-un comunicat al instituţiei.
      Descoperirea este una excepţională şi cu o semnificaţie ştiinţifică deosebită, notează instituţia.
      Cercetările arheologice pe traseul viitoarei autostrăzi, de pe coridorul IV pan-european, sunt coordonate de către Muzeul Naţional de Istorie a României. 
     Pe tronsonul Orăştie-Sebeş lucrările de diagnostic arheologic au indicat, în toamna anului trecut, existenţa a 11 situri, iar în martie 2012 au fost lansate cercetări în 6 dintre acestea. Astfel, în raza administrativă a satului Tărtăria, din comuna Săliştea, judeţul Alba  cercetările arheologice preventive au evidenţiat o aşezare datând din perioada epocii fierului.  
     Datele preliminare arată că atât aşezarea - preponderent pe baza analizei ceramicii - cât şi depozitul de bronzuri datează din perioada primei epoci a fierului. Vestigiile au fost aduse la Bucureşti, pentru conservare şi restaurare.
       "Cercetarea arheologică preventivă continuă în toate cele 6 situri, într-un ritm constant şi susţinut, pentru a putea finaliza aceste investigaţii de specialitate în termenul prevăzut contractual, permiţând desfăşurarea lucrărilor de construire a autostrăzii şi fără a genera întârzieri", menţionează MTI.
      Guvernul intenţionează să organizeze o expoziţie cu cele mai importante artefacte arheologice descoperite în timpul lucrărilor de construcţie a autostrăzilor, a anunţat, duminică, premierul Mihai Răzvan Ungureanu.
       El a precizat că a avut o discuţie pe această temă cu ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare. Potrivit premierului, o astfel de expoziţie ar putea fi amenajată la Muzeul Naţional de Istorie, dacă va exista şi acordul instituţiei.

 Sursa: www.gandul.info

Făcea curse prin oraş! Poliţiştii au îngheţat când au văzut pe cine au oprit ca să-l amendeze : "Serios, cine se pune cu ăsta?"


     Arnold Schwarzenegger a fost surprins în timp ce gonea pe străzile din Beverly Hills într-un Mercedes AMG, iar Poliţia a intrat imediat în alertă, informează site-ul TMZ.com.
Fără să ştie cine se află la volan, poliţiştii l-au tras pe dreapta pe vitezoman. Au rămas însă surprinşi să afle că tocmai ce l-au oprit pe fostul guvernator al statului California.
     Arnold Schwarzenegger a scăpat astfel doar cu un avertisment: "serios, cine ar îndrăzni să-l provoace pe Terminator? Hasta la vista 400$", scriu ironic cei de la TMZ, aluzie la rolul jucat de artistul născut în Austria.

Romania are un fragment dintr-un OZN !







     Directorul asociației ufologilor din țara noastră: «România are un fragment dintr-un OZN»
     Un obiect fabricat din aluminiu, cu o vechime de cel puţin 250.000 de ani, a fost găsit la Aiud, în anul 1973, într-o carieră. Însă cum aluminiul a fost descoperit de om abia în anul 1825, mulţi cred că obiectul ar fi de origine extraterestră. “Analizele de laborator ne conduc la concluzia că este un fragment foarte vechi de OZN, mai ales că substanţele care îl alcătuiesc nu pot fi combinate cu tehnologia de pe Pământ”, ne-a spus juristul Gheorghe Cohal, directorul asociaţiei ufologilor români.
     În 1973, într-o carieră de nisip din Aiud, câţiva muncitori au găsit trei obiecte acoperite de un strat întărit de nisip, la o adâncime de 10 metri. Au fost chemaţi arheologii, care au dus obiectele la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca. După curăţare, specialiştii au determinat că e vorba despre două oase de mastodont, un mamifer uriaş, rudă cu elefantul, care a dispărut în urmă cu 1.000.000 de ani şi despre un obiect din aluminiu manufacturat, adică realizat de fiinţe inteligente. O bucată din ciudatul artefact a fost trimisă, pentru studiu, specialiştilor în metalografie. Conform buletinului de analiză nr. 380, Proba NK-2 emisă de Centrul de cercetări şi proiectări pentru metale radioactive de pe platforma Măgurele, “minunea” de la Aiud e un aliaj de metale, în care aluminiul deţine o proporţie de peste 90%. În buletinul de analiză s-a evidenţiat faptul că oxidul de aluminiu de pe suprafaţa obiectului e neobişnuit de gros, adică a stat mult timp în pământ, şi că metalul are o structură îmbătrânită. Metalurgiştii au stabilit că vechimea obiectului este de cel puţin 250.000 de ani. Uimiţi de rezultate, cercetătorii români au trimis proba de lucru şi la un laborator din Lausanne, Elveţia, unde informaţia a fost confirmată. 
      Problemele care s-au ridicat atunci au fost că oamenii nu cunoşteau metalurgia cu 250.000 de ani în urmă, iar aluminiul a fost descoperit abia în anul 1825. Ca atare, cercetătorii susţin că bucata de metal, denumită “călcâiul de la Aiud” sau călcâiul de aluminiu, nu ar fi putut fi creată de om, ci de o fiinţă superioară. S-a propus ipoteza că ar putea fi talpa unei maşini zburătoare, capabilă de decolare şi aterizare verticală.      “Ştiam de obiect din relatările sporadice apărute în presă şi din cartea «Enigme în Galaxie », de Florin Gheorghiţă, publicată în 1983. Până în 2007, nu a apărut însă vreo fotografie, nici măcar în carte - doar o schiţă desenată de autorul cărţii, omul care a văzut acel obiect”, ne-a explicat directorul Asociaţiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospaţiale Neidentificate (ASFAN).
Foto: ASFAN

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin