miercuri, 24 noiembrie 2010


     A aparut mult-asteptatul videoclip al trupei Black Eyed Peas pentru piesa The Time (The Dirty Bit). Melodia este primul single ce promoveaza albumul The Beginning. Materialul va fi lansat peste doua zile in SUA. Monden.info

Videoclipuri: Keyshia Cole – I Ain’t Thru (feat. Nicki Minaj) & Long Way Down

     Au aparut doua videoclipuri semnate Keyshia Cole. Primul dintre ele este la colaborarea cu Nicki Minaj – I Ain’t Thru, iar al doilea este la piesa Long Way Down.
      Ambele piese sunt extrase de pe albumul “Calling All Hearts” si ambele clipuri sunt regizate de Benny Boom. Acestea fiind spuse va invit sa urmariti videoclipurile. 


Monden.info

Andreea Balan vrea ca TU sa apari in videoclipul Crazy About You


     Andreea Balan lanseaza un concurs special pentru cei care isi doresc sa apara in videoclipul single-ului Crazy About You. Cantareata dansatoare va filma pe 14 decembrie un videoclip care sa ilustreze mesajul special al piesei.
     Vrei sa apari in clip? Trimite SMS la 1263 cu raspunsul la intrebarea: Din ce trupa a facut parte Andreea in adolescenta? (tariful pentru SMS este de 3 euro+tva). Dupa ce vei trimite SMS vei primi automat ringtone-ul Crazy About You din partea Andreei. Daca raspunzi corect ai sansa pentru o aparitie speciala in videoclip.
     Mai mult decat atat, vei putea lua si un prieten / o prietena cu tine, pentru a aparea amandoi in clipul Crazy About You. Concursul dureaza pana pe 12 decembrie. Vrei sa petreci o zi cu Andreea Balan si sa apari in clip? Intra in joc!
Mai jos aveti un mesaj de la Andreea in care anunta acest concurs si va spune mai multe detalii despre asta. Pagina oficiala a concursului este andreeab.ro/contest.

     Grabiti-va  daca  vreti  sa  deveniti  vedete ....

Fazele Lunii

Fazele  lunii.
Click  pe  poza  ca  sa  urmariti  o  animatie  cu  fazele  lunii.

Ne zambeste soarele

Soarele  pare  ca  zambeste.  Instantaneu  inedit  realizat  la  apusul  soarelui.
randomblog.org

Ultima Poza - - Episodul 4

 Relaxare ...   pana  cand ....

 Oare  sa  nu  fi  observat  copilul  leul ?

 Doi  scafandri  exploreaza  linistiti,  iar  in  spatele  lor ( stanga sus )  vine  un  rechin  sa  serveasca  micul dejun  ...

 Atentie cadeeeee ....     a  fost  cortul  nostru ...

Cele  doua  Sky-jeturi  sunt  pe  traiectorii  care  se intersecteaza .
randonblog.org

Anonim

Fiecare  dintre  noi  urmam  drumuri  diferite  in  viata,  dar  oriunde  mergem,  luam  cu  noi  cate  putin  unul  de  la  altul,  de  pretutindeni.

"Anonim"

Un arab ...

Un  arab  scutura un  covor  de la  etajul  4,
Un  trecator  il  intreaba ,

- Ce are, nu porneste?

DAMASC – Siria

DAMASC (DIMASHQ), cea mai veche capitală. Situat în SV Asiei (Orientul Apropiat), la 33°30′ lat. N şi 36° 18′ long. E, într-o depresiune-oază (Ghutah) la poalele Munţilor Antiliban (Jebel esh Sharqi), oraşul are o continuitate pe aceeaşi vatră de peste 4 000 ani.

     Numele oraşului (Dimashq) apare pentru prima oară în lista geografică a faraonului Tutmes (Thutmosis) al III-lea (sec. XV î.Hr.). Spre sfârşitul mileniului I î.Hr., devine capitala regatului arameilor, distrusă de către asirienii conduşi de Tiglat-palasar al III-lea în anul 732 î.Hr. Menţionat ca reşedinţă provincială asiriană, până în timpul lui Assurbanipal (669-626 î.Hr.), D. devine în perioada persană capitala „satra­piei” Trans-Eufrat. Centru comercial fără strălucire în perioada elenistică, D. renaşte sub stăpânirea romană şi bizantină (64 î.Hr.-635 d.Hr.), deşi în sec. V-VI d.Hr. este teatrul de luptă între armatele bizantine şi persane.
     Arabii cuceresc oraşul în anul 635 şi îl transformă pentru un secol (până în anul 750) în capitala califatului lor, ce se întindea de la ţărmul Oc. Atlantic şi Spania până în valea Indusului şi Asia Centrală. După 750,- Damasc rămâne doar reşedinţă provincială arabă (capitala califatului se mută la Bagdad Si Baghdăd) şi otomană (după 1516, când este ocupat de Selim I). în perioada otomană este cunoscut ca punct de plecare al caravanelor cu pelerini spre locurile „sfinte” Mecca şi Medina. După ultimul război mondial, Damascul este proclamat capitala statului independent Siria.
     Oraşul este traversat de râul Nahr Barada („Râul rece”) şi dominat de muntele Jabal Qăsyun (1 109 m), ale cărui pante golaşe contrastează cu livezile de portocali, caişi şi viile întinse ce însoţesc vatra oraşului în depresiunea Ghutah. Damasc prezintă moderne cartiere rezidenţiale, administrative, comercial- financiare, alături de care se află oraşul vechi cu farmecul bazarurilor („suqs”) şi monumente vestite în toată lumea. între acestea: Marea Moschee (Moscheea Umayyad), ridicată în anul 705 pe locul unei biserici din sec. al IV-lea, cetatea oraşului (din perioada romană, restaurată în sec. al XlII-lea), moscheea Taqiah (sec. al XVI-lea) ş.a.
     Capitală a Siriei, oraşul Damasc, are o importantă activitate industriala (textile, încălţăminte, ciment, mobilă, marochinărie ş.a.), este primul centru financiar şi comercial şi cel mai mare centru cultural: universitate (f. 1923), muzee (cu celebre colecţii de piese romane din sticlă, obiecte din vechile centre Ugarit, Mari, Palmyra) ş.a.
     Evoluţia numerică a populaţiei:
   154 000 loc. (1896);
   250 000 loc. (1915)
   372 476 loc. (1932)
   529 963 loc. (1963)
   836 600 loc. (1973)
1 361 000 loc. (1989)
1 549 932 loc. (1994)
1 568 000 loc. (2005)
2,23 mil. loc. aglomeraţie urbană (2003).
http://www.ideisicuriozitati.com

Stiati ca ... ? Madonna, episodul 3

     Prestatia live a Madonnei din anul 1984, in timpul MTV Music Awards, cand a interpretat piesa Like a Virgin de pe albumul cu acelasi nume este considerat “momentul nasterii” celei care avea sa devina cea mai de succes cantareata din toate timpurile? Socant si indraznet, show-ul artistei a propulsat-o rapid in topuri si in constiinta publicului ca o artista nonconformista.
     In 1978, in timp ce se zbatea sa isi castige existenta in New York, artista a pozat dezbracata? Pozele, pentru care ea a primit aproximativ 25$/sedinta foto, au aparut in presa 7 ani mai tarziu, in 1985, in revistele Playboy si Penthouse si au fost vandute pentru nu mai putin de 100.000 de dolari. Madonna a refuzat sa isi ceara scuze sau sa se simta vinovata pentru intamplare.
     Actiunile, comportamentul si punctele de vedere ale Madonnei au transformat-o intr-o personalitate foarte apreciata in comunitatea gay? Istoria Madonnei in comunitatile de gay incepe inca din facultate cand profesorul sau de balet, Christopher Flynn, de altfel si primul barbat care i-a spus artistei ca este frumoasa, a introdus-o in viata comunitatii gay locale. The Advocate, cea mai veche revista despre comunitatea LGBT din SUA, a numit-o “cea mai mare personalitate a comunitatii LGBT” iar artista recunoaste ca “aprecierea comunitatii gay este cea care a mentinut-o in prim-planul culturii pop”.

http://stiati-ca.com

Felicitari Craciun

Chaplin's Time Traveler - Calator in timp in filmele lui Chaplin